BİLECİK TSO’DA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ EMLAKÇILARLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

• 14.12.2017

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı, 2.Sınıf Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, TEM Şb. Müdür V. 4.Sınıf Emniyet Müdürü Murat Mendillioğlu tarafından Bilecik ili Emlak Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin katılımıyla toplantı düzenlendi.
Toplantı’ da Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından sunum yapıldı. İlimizdeki yabancı uyruklu kişilerin konut kiralama, konaklama, barınması ile ilgili önemli konular ele alındı.

• BİLECİK TSO’DA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ EMLAKÇILARLA TOPLANTI DÜZENLEDİ