• 20.12.2017

Türkiye Vakıflar Bankası Bilecik Şubesi’nin de bağlı olduğu Eskişehir’e Bölge Müdürü olarak atanan Yunus Ayten, Odamızı ziyaret etti.
Bölge Müdürü Ayten, Vakıfbank’ın vermiş olduğu 0 faizli KOSGEB kredileri, yine 0 faizli KOSGEB kaynaklı makine ekipman kredileri, cansuyu kredileri, kredi garanti fonu kaynaklı krediler başta olmak üzere esnafın yanında olduğunu belirtti.
Vakıfbank’ın kuruluşundan bugüne kadar destek verdiğini vurgulayan Bölge Müdürü Ayten, Bilecik ili ile daha fazla ilgilenerek ziyaretler ile birlikte çalışmaların ve desteğin artacağını, kuruluş ve kurtuluşun beşiği Bilecik ekonomisine destek vermeye devam edeceklerini beyan etti.

• Türkiye Vakıflar Bankası Eskişehir’e Bölge Müdürü olarak atanan Yunus Ayten, Odamızı ziyaret etti.