SİLKAR MADENCİLİKTEN MESLEKİ EĞİTİME DESTEK

• 04.01.2018

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Silkar Madencilik San. ve Tic. A.Ş. tarafından okula kazandırılan Kalıpçı Freze Tezgahı ve ekipmanlarının açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, Silkar Madencilik San. ve Tic. A. Ş. Fabrikalar Üretim Direktörü Nurtaç Akgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü Yücel Gürsoy, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sektörde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün sağlanması amacıyla Silkar Madencilik San. ve Tic. A. Ş. tarafından Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alanı’na 65.000,00 TL değerinde Kalıpçı Freze Tezgahı ve ekipmanları alınarak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

• SİLKAR MADENCİLİKTEN MESLEKİ EĞİTİME DESTEK