• 12.01.2018

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yücel Gürsoy, öncülüğünde Okul öğretmenleri, öğrenciler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş’i makamında ziyaret etti.
Okul Müdürü Sayın Gürsoy, TSO Başkanı Ateş’e kendilerine göstermiş olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulundu.
Ziyarette OKUL-SANAYİCİ İşbirliği ile devam eden projeler ile 2018 yılı içerisindeki gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar istişare edildi.
TSO Başkanı Mefail Ateş ve Meclis Başkanı Hakkı Aynur ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başta Okul Müdürü Yücel Gürsoy olmak üzere, okul öğretmen ve değerli öğrencilerine teşekkürlerini ilettiler.

• BİLECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ YÜCEL GÜRSOY TSO BAŞKANI ATEŞ’İ ZİYARET ETTİ.