2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARININ DETAYLARI BİLECİK TSO’DA ANLATILDI

  • 17.01.2018
  • BilecikTSO

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan 2018 yılı Mali Destek Programları’nın detayları, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ve BEBKA birim başkanları tarafından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda anlatıldı.
Bilecik Ticaret Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında; BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, BEBKA birim başkanları, kamu ve özel sektör temsilcileri hazır bulundu.
Programın açılışında konuşan ve bölgede proje hazırlama konusunda önemli mesafeler kat edildiğini dikkat çeken Genel Sekreter İsmail Gerim, mali destek programları kapsamında desteklerden faydalanabilmek adına başarılı bir şekilde hazırlanmış bir projenin, oldukça önem arz ettiğini söyledi.
Kar amacı güden ve kar amacı gütmeyen kurumların, desteklere başvuru yapabileceğini hatırlatan Gerim, “Sektörel Rekabetçiliğin Artırılması ile Endüstriyel Simbiyoz programları, kar amacı güden işletmelere yönelik olacak. Kırsalda Kalkınma da kar amacı gütmeyen kuruluşlara olacak. Kar amacı gütmeyenler kimlerdir dediğimizde de kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, OSB müdürlükleri, kooperatifler gibi” dedi.
 

  • 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARININ DETAYLARI BİLECİK TSO’DA  ANLATILDI
  • 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARININ DETAYLARI BİLECİK TSO’DA  ANLATILDI
  • 2018 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARININ DETAYLARI BİLECİK TSO’DA  ANLATILDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç