• 19.01.2018

Vali Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Bilecik Merkezde faaliyet gösteren PORLAND PORSELEN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. fabrikasını ziyaret etti.
İlk olarak Porselen ürünleri Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, tarafından karşılanan Vali Büyükakın, TSO Başkanı Mefail Ateş ile birlikte, üretim kapasitesi ve yatırımlar hakkında bilgi alarak, bir süre sohbet ettikten sonra Sektörde nitelikli insan gücüyle büyük istihdam yaratan Porland üretim tesislerinde incelemede bulundu.

• VALİ BÜYÜKAKIN, TSO BAŞKANI ATEŞ İLE BİLECİK PORLAND PORSELEN TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ.