BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ EMİTT FUARI’NA KATILDI

• 26.01.2018

25-28 Ocak tarihleri arasında, İstanbul TUYAP Fuar ve Kongre Merkezinde ziyarete açık olacak Emitt Turizm fuarına odamızı temsilen Meclis Üyelerimiz Ali ONAY, Turan AĞDAĞ, Fikret AKTAŞ, Mehmet ERGÜN, İbrahim SAK, Ali MUYŞİN, Ercan DÜZGÜN, Yüksel GÖKÇEDAĞ katıldı.
Fuarda ilimizin turizm potansiyelini tanıtmak amacı ile Bilecik Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Bilecik Belediyesi, Bozüyük Belediyesi, Söğüt Belediyesi, Osmaneli Belediyesi, Vezirhan Belediyesi ve BEBKA işbirliği ile açılan BİLECİK standına ilgi her yıl olduğu gibi bu yıl da büyüktü.

• BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ EMİTT FUARI’NA KATILDI