• 16.02.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında, Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM) ve Bilecik TSO işbirliğinde “ Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği ve Ruhsatlandırma Süreçleri “ konulu toplantı gerçekleşti. Toplantıya Maden İşleri Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Mehmet TOMBUL, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı AYNUR, Kamu Kurumlarının idarecileri, Bilecik TSO Üyeleri ve Basın Mensupları katıldı.
Toplantıda MİGEM yetkilileri tarafından İş sağlığı ve Güvenliği ile ilgili sunumlar yapıldı. Toplantının 2. Bölümünde Maden Ruhsatlandırma Süreçleri hakkında bilgi verildi. Toplantının son bölümünde ise MİGEM yetkilileri katılımcıların sorularını cevapladı.

• “ Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği ve Ruhsatlandırma Süreçleri “ konulu toplantı