Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin Dikkatine !!!

  • 28.02.2018
  • BilecikTSO

Nisan 2018 ayı içerisinde yapılacak olan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununun 83. maddesi uyarınca, Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komitelerine ve Meclise üye olarak seçilebilmek için vergi mükellefiyeti şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, varsa hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.
Üyelerimizin vergi mükellefiyetine ilişkin oda kayıtları 05.03.2018 pazartesi günü mesai bitimine kadar, hafta içi günlerde ve mesai saatleri içerisinde (08:30-17:00 saatleri arasında) Odamızda incelemeye açık tutulacak olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların Odamıza yazılı olarak ve ekinde ilgili vergi dairesinden alınan mükellefiyetin durumunu gösteren belge ile yapılması gerekmektedir. Oda kayıtlarını düzeltmek için yukarıda belirtilen süre içerisinde başvuruda bulunmayan üyelerimiz, Odamız kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılacaklardır.
Saygılarımızla.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası

 

  • Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin Dikkatine !!!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç