AKBANK BİLECİK ŞUBESİ YENİ MÜDÜRÜ MAĞUL’UN BİLECİK TSO ZİYARETİ

• 02.03.2018

Akbank Bilecik Şubesine yeni atanan Şube Müdürü Mehmet Fatih Mağul, Beraberinde Akbank Bilecik Şubesi Ticari Portföy Yöneticisi Esra Gökkaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur’u ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Düzgün, Hüseyin Ocak ziyarete katıldı.

Ziyarette karşılıklı olarak 2018 yılı Çalışma proğram ve faaliyetleri hakkında paylaşımlarda bulunuldu.

Başkan Mefail Ateş, Meclis Başkanı Hakkı Aynur, yeni atanan Bilecik Şube Müdürü Sayın Mağul’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler.

• AKBANK BİLECİK ŞUBESİ YENİ MÜDÜRÜ MAĞUL’UN BİLECİK TSO  ZİYARETİ