VALİ BÜYÜKAKIN TSO BAŞKANI ATEŞ İLE "BİOSUN-HEKSAGON " TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

• 07.03.2018

Vali Tahir Büyükakın, büyük önem verdiği ve periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği sanayi kuruluşu ziyaretlerine, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş ile birlikte Kızıldamlar Köyü'ndeki Biosun Entegre Katı Atık Yönetimi Tesisi ve Pazaryeri'nde hizmet veren Organomineral Gübre Üretim Tesislerine gerçekleştirdi.

Her iki tesisi de büyük bir titizlikle inceleyen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Büyükakın, "Biosun Entegre Katı Atık Yönetimi Tesisi ve Organomineral Gübre Üretim Tesisi'nde incelemelerde bulunduk. Yönetim Kurulu Başkanı Jan Nahum ve yöneticiler tesis ve üretim sürecine dair önemli bilgiler verdi. Tesislerin dünya ölçeğinde yenilikçi ve rekabetçi oluşu ilimiz ve ülkemiz acısından çok önemli. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Biosun Entegre Katı Atık Yönetimi Tesisi Yönetim Kurulu Başkanı Jan Nahum da Vali Büyükakın ve TSO Başkanı Mefail Ateş’e ziyaretleri ve sanayiciye verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

• VALİ BÜYÜKAKIN TSO BAŞKANI ATEŞ İLE "BİOSUN-HEKSAGON " TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ