• 09.03.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı. Ev Sahipliğini İcra Kurulu Başkanı Hülya ESEL, Mualla YELKEN, Nedime Filiz EĞİLMEZ, Bahriye KARAÇAYIR, Emine KAPLAN, Özlem LEVENT, Hale BAKICI ve Nurcan ÖZÇAKIR yaptı. Etkinliğe Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail ATEŞ, Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT ve birçok kurum amiri, üyelerimiz, ve öğrenciler katılım sağladı.
Program Hülya ESEL'in açılış konuşmasının ardından konuğumuz İmaj Aydınlatma San Tic A.Ş ve Simetri Enerji Aydınlatma Ltd Şti firmalarının Sahibi Bilecik'li Sayın Nevin GRİT, ozamanların girişimcisi şimdilerin işkadını , konuklarımız ile tecrübelerini paylaşarak bu yoldaki yaşadığı zorluk, başarı, ve aşamaları anlattı.
Bir diğer konuğumuz Sayın AZİZE YASEMİN PAŞALIGİL idi. Kişisel & Kurumsal Danışman - Bilinçaltı Terapisti - Eğitmeni 2012 Yılında AYP DANIŞMANLIK – Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri şirketini kurmuş ve şirketlere, kurumlara, şahıslara, öğrencilere ve bireysel rehberlik isteyenlere danışmanlık, eğitmenlik ve koçluk hizmetleri vermeyi sürdürmekte olan PAŞALIGİL ile keyifli ve hoş sohbet geçen etkinlik verilen çiçek ve hediyelerin ardından sona erdi.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.