BİLECİK TSO BAŞARILI GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARINI VERDİ

• 21.03.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası , Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğinde düzenlenen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK" eğitimini başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına  sertifikaları teslim edildi.

Sertifika dağıtım proğramına Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ayhan Tozan ve Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mefail Ateş katıldı. Başarılı olan 27 Girişimci adayı sertifikalarını teslim aldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş ; Eğitimini tamamlayan adayların sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Eğitimle bir çok girişimci kabiliyeti belirleyerek, Türkiye'nin ekonomisine yeni işletmeler kazandırmayı planladıklarını söyledi.

• BİLECİK TSO BAŞARILI  GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARINI VERDİ