BİLECİKSPOR KULÜBÜ BAŞKANI DİLEK’TEN TSO BAŞKANI KESKİN’E ZİYARET

• 30.04.2018

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek beraberinde Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Ebutalip Dursun, heyet olarak, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin’i makamında ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Dilek TSO Başkanı Şükrü Keskin’e Başkan seçilmesinden dolayı hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.
TSO Başkanı Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kulüp Başkanı Dilek ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bilecikspor kulübümüze başarılar diliyorum. Dedi.
Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Dilek, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin’e Bilecikspor atkısı takdim etti.

• BİLECİKSPOR KULÜBÜ BAŞKANI DİLEK’TEN TSO BAŞKANI KESKİN’E ZİYARET