Bilecik TSO’dan Üyelerine Yönelik Geleneksel İftar yemeği

• 28.05.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından oda üyelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.
İftar yemeğine TBMM Meclis Başkan Vekili Yaşar Tüzün, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Din İşleri Yüksek Uzmanı Mustafa Güney, Bilecik TSO Meclis Başkanı Erdal Erşan, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Bozüyük TSO Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Kamu Kurumlarının İdarecileri, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve oda üyeleri katıldı.
700 kişinin katıldığı Program, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin’in açılış konuşması ile başladı.
Canlı ilahiler eşliğinde devam eden iftar yemeği İl Müftüsü Necati Akkuş’un okuduğu dua ile son buldu.

• Bilecik TSO’dan Üyelerine Yönelik Geleneksel İftar yemeği