• 21.06.2018

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene, Türkiye’nin 81 ilinden birçok kişi katıldı.
Mezuniyet Töreni'nde, öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Adalet ve Kalkınma Partisi Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, il yöneticileri, öğrenciler ve aileler katıldı.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

• Bilecik TSO'dan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne Katılım.