Bilecik TSO Heyet olarak "Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can"ı ziyaret etti

  • 04.07.2018
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, TSO Meclis Başkan vekili Muharrem Kaya, Meclis Divanı ve Meslek Komite Başkanları; Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin ve TSO Meclis Divanına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Ziyarete ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili; , Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Emiroğlu, Harun Öztürk, Orhan Şişman, Meclis Başkan Vekili Muharrem Kaya, Meclis Üyeleri; Abdülselam Ağdağ, Bahattin Öztürk, Berat Subaşı, Ercan Öztürk, Hakkı Aynur, Yüksel Gökçedağ, Meslek Komitesi Başkanları; Ahmet Şahin, Yasettin Karaoğlu, Oda Genel Sekreteri Özgür Erdem heyet olarak katıldılar.
TSO Başkanı Şükrü Keskin ve TSO Meclis Divanı, Belediye Başkanı Nihat Can’a görevinde başarılar dileyerek, kentte faaliyet gösteren Sanayi kuruluşları ve ilimiz ekonomisi hakkında istişarelerde bulundu. Ortak proje ve çalışmalar da her zaman Bilecik Belediyemizin yanında yer alacaklarını belirtti.
 

  • Bilecik TSO Heyet olarak "Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can"ı ziyaret etti
  • Bilecik TSO Heyet olarak "Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can"ı ziyaret etti
  • Bilecik TSO Heyet olarak "Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can"ı ziyaret etti

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç