Bilecik TSO Heyet olarak “İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant”a ziyaret gerçekleştirdi.

• 04.07.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri , Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant’ a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarete ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; , Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Emiroğlu, Harun Öztürk, Meclis Başkan Vekili Muharrem Kaya, Meclis Üyeleri; Berat Subaşı, Hakkı Aynur, Yüksel Gökçedağ, Meslek Komite Başkanları; Ahmet Şahin, Yasettin Karaoğlu, Oda Genel Sekreteri Özgür Erdem heyet olarak katıldılar.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik  TSO Heyet  olarak  “İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Halis Nalbant”a ziyaret gerçekleştirdi.