Bilecik TSO’dan Defterdar Mustafa Şahin’e ziyaret

• 04.07.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu, TSO Meclis Başkan vekili Muharrem Kaya, Meclis Divanı ve Meslek Komite Başkanları; Bilecik Defterdarı Mustafa Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarete ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili; , Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Emiroğlu, Harun Öztürk, Orhan Şişman, Meclis Başkan Vekili Muharrem Kaya, Meclis Üyeleri; Abdülselam Ağdağ, Bahattin Öztürk, Berat Subaşı, Ercan Öztürk, Hakkı Aynur, Meslek Komite Başkanı Yasettin Karaoğlu Oda Genel Sekreteri Özgür Erdem heyet olarak katıldılar.
Bilecik Defterdarı Şahin “ Bilecik TSO Başkanı’na Yönetim kurulu ve Meclis heyetine bu nazik ziyareti için teşekkür ederim. Ayrıca yeni seçilen Yönetim ve Oda Meclisinize çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

• Bilecik TSO’dan Defterdar Mustafa Şahin’e  ziyaret