Bilecik TSO Heyet Olarak SGK İl Müdürü Adem Bedir'i ziyaret etti

• 11.07.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Adem Bedir’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; Ercan Düzgün, Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Orhan Şişman, Ersel Emiroğlu, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Oda Genel Sekreterimiz Özgür Erdem heyet olarak katıldılar.
Bilecik TSO Başkanımız Şükrü Keskin ; Ticaret ve Sanayi Odası olarak kamu kurumlarımızla işbirliği önceliklerimiz arasındadır. Misafirperverliklerinden dolayı Sn. Adem Bedir’e teşekkür ederiz. dedi

• Bilecik TSO Heyet Olarak SGK İl Müdürü Adem Bedir'i ziyaret etti