Bilecik TSO heyet olarak “Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta”ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi

• 11.07.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Meclis Başkan Yardımcımız “Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta” ya makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; , Murat Serhat Öztürk, Ercan Düzgün, Meclis Başkan Yardımcımız; Muharrem Kaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Orhan Şişman, Ersel Emiroğlu, Oda Genel Sekreterimiz Özgür Erdem heyet olarak katıldılar.

Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

• Bilecik TSO heyet olarak “Ticaret İl Müdürü Şinasi  Balta”ya  nezaket  ziyareti gerçekleştirdi