TSO Heyeti Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel’e Nezaket Ziyareti gerçekleştirdi

• 11.07.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimizle 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete ; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız; Ercan Düzgün, Murat Serhat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Orhan Şişman, Ersel Emiroğlu, Meclis Başkan Yardımcımız Muharrem Kaya, Meclis Üyelerimiz; Abdülselam Ağdağ, Bahattin Üstün, Ercan Öztürk, Ertan Onur, Oda Genel Sekreterimiz Özgür Erdem heyet olarak katıldılar.

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel ; Bilecik Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis heyetine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

• TSO Heyeti Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel’e  Nezaket Ziyareti gerçekleştirdi