• 27.07.2018

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ETTOM) Müdürü ; Doç. Dr. Sertaç Eroğlu, ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret etti.
Ziyarette Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz İsmet Kızıldağ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ; Orhan Şişman, Ersel Emiroğlu, Oda Genel Sekreterimiz Özgür Erdem yeraldı.
Görüşmede ETTOM hakkında bilgi veren Eroğlu, Odamız ile işbirliği içerisinde yapılabilecek faaliyetleri anlattı. Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Havacılık Sektörü Çalıştayı ve Ekim ayı içerisinde yapılması planlanan Otomotiv sektörü çalıştayı hakkında bilgi veren Eroğlu Odamız üyesi sektör firmalarının ilgili çalıştaylara katılımı konusunda odamızın desteğini talep etti.

• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ETTOM) Odamızı ziyaret etti