BİLECİK TSO HEYETİNDEN SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA ZİYARET

  • 01.08.2018
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Bilecik TSO heyeti, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün ALTUĞ ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ALTUĞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyarette odaların ortak hareket edebileceği alanlar değerlendirilerek, işbirliği halinde hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu başkanı Şükrü KESKİN, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyacağını belirtti.
 

  • BİLECİK TSO HEYETİNDEN  SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA  ZİYARET
  • BİLECİK TSO HEYETİNDEN  SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA  ZİYARET
  • BİLECİK TSO HEYETİNDEN  SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA  ZİYARET

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç