BİLECİK TSO'DAN KOCAELİ TİCARET ODASI'NA İSBİRLİĞİ ZİYARETİ

• 01.08.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Kocaeli Ticaret Odasını ziyaret etti.
Bilecik TSO heyeti, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi BULUT ve Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Kocaeli Ticaret Odası başkanı Necmi BULUT, Bilecik TSO Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevlerinde başarılar diledi. Bu tür ziyaretlerle kurulacak olan odalar arası işbirliği ağının önemini vurgulayan BULUT Bilecik TSO ile her alanda işbirliğine açık olduklarını belirtti.
Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN Kocaeli Ticaret Odası Yöneticilerine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek odalar arasında kurulan işbirliği köprülerinin kalıcı ve işlevsel olmasını umduklarını belirtti.

• BİLECİK TSO'DAN KOCAELİ TİCARET ODASI'NA İSBİRLİĞİ ZİYARETİ