BİLECİK TSO HEYETİNDEN KOCAELİ SANAYİ ODASINA ZİYARET

• 01.08.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimizden oluşan heyet Kocaeli Sanayi Odasını ziyaret etti.
Bilecik TSO heyeti, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan ZEYTİNOĞLU tarafından karşılandı. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Ayhan ZEYTİNOĞLU, Bilecik TSO Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevlerinde başarılar diledi. Kocaeli Sanayi Odası faaliyetleri hakkında bilgiler veren ZEYTİNOĞLU, Bilecik TSO ile her alanda işbirliğine açık olduklarını belirtti.
Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan ZEYTİNOĞLU’na nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek odalar arasındaki diyalog ve işbirliğinin kalıcı olmasını temenni ettiğini bildirdi.

• BİLECİK TSO HEYETİNDEN  KOCAELİ SANAYİ ODASINA ZİYARET