Bilecik TSO Vatan Plastik Fabrikasının “İkinci Fabrika” Temel Atma Törenine Katıldı

• 14.08.2018

Üyemiz VATAN PLASTİK ; Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetine devam eden plastik fabrikası yanına 70 bin metre kare alan üzerine inşaa edilecek olan ikinci yeni yatırımının temelini attı. Fabrika inşaatın temel atma törenine, Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin il ve İlçe heyeti katılım sağladı.
Vatan Plastik'in temel atma töreninin açılış konuşmasını Vatan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Behruz Vatandost yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Vatandost, “Beş yıl önce ilk fabrikamızın temelini de hep birlikte atmıştık. Osmaneli ilçemizde 5 yıldan bu yana faaliyet gösteriyoruz. İkinci fabrikamızın temelini de sizlerle beraber atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah diğer fabrikalarımızın temellerini de hep birlikte atarız” dedi
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Sektörün öncü kuruluşlarından olan Vatan Plastik A.Ş.’nin Osmaneli ilçemizde ikinci fabrika binası temel atma törenine katılarak, Vatan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Behruz Vatandost’u ve Vatan Plastik ailesini tebrik ederek gerçekleştirilen yatırımın İlimize, Ülkemize hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

• Bilecik TSO Vatan Plastik  Fabrikasının “İkinci Fabrika” Temel Atma Törenine Katıldı