BİLECİK TSO İNEGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

• 16.08.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Serhat ÖZTÜRK, Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan ŞİŞMAN, Meclis Üyesi Abdülselam AĞDAĞ ve Genel Sekreteri Özgür ERDEM İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Bilecik TSO heyeti, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut DEMİRTAŞ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan KENDER tarafından karşılandı. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut DEMİRTAŞ, Bilecik TSO Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek görevlerinde başarılar diledi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri hakkında bilgiler veren DEMİRTAŞ, Bilecik TSO ile her alanda işbirliğine açık olduklarını belirtti.
Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut DEMİRTAŞ’a nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek odalar arasındaki diyalog ve işbirliğinin kalıcı olmasını temenni ettiğini bildirdi.

• BİLECİK TSO İNEGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ