Yenişehir Belediye Başkanı Sayın, Süleyman ÇELİK’e makamında nezaket ziyaret

• 17.08.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Murat Serhat ÖZTÜRK, Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan ŞİŞMAN, Meclis Üyemiz Abdülselam AĞDAĞ , Genel Sekreterimiz Özgür ERDEM heyet olarak Yenişehir Belediye Başkanı Sayın, Süleyman ÇELİK’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Misafirperverliklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

• Yenişehir Belediye Başkanı Sayın, Süleyman ÇELİK’e makamında nezaket ziyaret