İznik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret

• 17.08.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet İznik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bilecik TSO heyeti, İznik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut DEDE ve İznik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri tarafından karşılandı. İznik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı DEDE ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İznik Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette odaların ortak hareket edebileceği alanlar değerlendirilerek, işbirliği halinde hayata geçirilebilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. Bilecik TSO Yönetim Kurulu başkanı Şükrü KESKİN, İznik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederek, birlikte çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyacağını belirtti.

• İznik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret