BİLECİK TSO’ DAN BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI’YA ZİYARET

• 29.08.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin beraberinde Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Bilecik Milletvekili Sayın Selim Yağcı’yı Bilecik’teki ofisinde ziyaret etti.
Ziyarete TSO Başkanı Şükrü Keskin, Başkan Yardımcıları Murat Serhat Öztürk, Ercan Düzgün, Yönetim Kurulu Üyeleri; Orhan Şişman, İsmet Kızıldağ, Ersel Emiroğlu, Meclis Üyeleri; Hakkı Aynur, Abdülselam Ağdağ, Ercan Öztürk, Adem Akman ve Genel Sekreter Özgür Erdem katıldı.
Milletvekili Sayın Selim Yağcı’ya yeni görevinin hayırlı olması dilekleri iletildi. Görüşmede Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve İşbirliği halinde ilimizin kalkınması adına gerçekleştirilecek faaliyetler istişare edildi.

• BİLECİK TSO’ DAN  BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI’YA ZİYARET