• 04.09.2018

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik TSO, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası, Giyim ve Mensucat Odası ve Şoförler Odası işbirliğinde düzenlenen, ilimiz esnaflarının stand açtığı Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri etkinliğinin açılışı yapıldı.
Açılış programına Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI, Bilecik Belediye Başkanı Nihat CAN, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret KARABIYIK, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim BALCI, Yiyecek Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet SUBAŞI, Şoförler Odası Başkanı Selman AYDENİZ, Sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri, Muhtarlar ve misafirler katıldı.

• Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri Etkinliğinin açılışı yapıldı.