Bilecik TSO'da "İmar Barışı ve Uygulamaları" Konulu Seminer Düzenlendi

• 13.09.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında “ İmar Barışı ve Uygulama Yönetmeliği” konulu seminer düzenlendi. İmar ve Planlama Şube Müdürü Ercan ÇELEBİ tarafından katılımcılara İmar Barışı Uygulamaları hakkında bilgi verildi.
Programa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa BUDAK, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, İl Özel İdaresi İmar Kentsel ve İyileştirme Müdürü Erol BANDIRMALIOĞLU, Bilecik Tapu Müdürü Mustafa YİĞİT, Bilecik Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğü Yetkilileri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Ercan ÖZTÜRK, Abdülselam AĞDAĞ, Bahattin ÜSTÜN ve Bilecik TSO üyeleri katıldı.

• Bilecik TSO'da "İmar Barışı ve Uygulamaları" Konulu Seminer Düzenlendi