Bilecik TSO Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti

• 24.09.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, TSO Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasına başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Bilecik TSO yöneticileri , Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat AKSOY ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı AKSOY ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu başkanı Şükrü KESKİN, temmuz ayında yapılan silahlı saldırıda yaşamını yitiren Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sn. Hasan ERSOY’a Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz. Saldırıda yaralanan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Devrim Murat AKSOY’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Yüce Allahtan bütün camiamızı böyle menfur saldırılardan korumasını dileriz. dedi

• Bilecik TSO Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti