• 24.09.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, TSO başkan yardımcısı Ercan DÜZGÜN Kadirli Ticaret ve Sanayi Odasına taziye ziyaretinde bulundu.
Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKiN, Kadirli TSO Başkanı Sn. Mehmethan YÜKSEL’e oğlu Ahmet YÜKSEL’in vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulunarak, öncelikle yakınlarına sevenlerine başsağlığı ve yüce Allahtan sabırlar diledi.

• Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Kadirli TSO Başkanı Sn. Mehmethan Yüksel'e Taziye ziyaretinde bulundu