• 27.09.2018

Bilecik Ertuğrulgazi Ata Sporları Federasyonundan Sevcan Akıncı ve Bilecik Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür vekili Filiz Sağır, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin’ e makamında ziyarette bulunmuştur.

Görüşmede Sn.Sevcan Akıncı yeni çalışma ve projeleri hakkında bilgi vererek sunumda bulundu.

Yönetim kurulu Başkanı Şükrü Keskin; Kamu yararına fayda sağlayan bütün çalışmaların yanında olacaklarını belirtti. Ziyarette oda Genel Sekreterimiz Özgür Erdem yer aldı.

• Bilecik Ertuğrulgazi Ata Sporları Federasyonundan Sevcan Akıncı ve Bilecik Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür vekili Filiz Sağır Odamızı ziyaret etti.