• 12.10.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB akreditasyon belgesi, yapılan tetkik sonucunda yenilendi. Türk Loydu Baş Denetçisi Şehnaz NALBANT tarafından yürütülen denetim sonucunda, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın kalite ve akreditasyon kriterleri doğrultusunda hizmet verdiği tescil edildi ve Akreditasyon belgesi 3 yıl süre ile yenilendi.
Denetim açılış toplantısında Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; İsmet KIZILDAĞ, Orhan ŞİŞMAN, Ersel EMİROĞLU, Harun ÖZTÜRK, Meclis Başkan Yardımcımız Sabri ÇOBANOĞLU, Genel Sekreterimiz Özgür ERDEM ve Akreditasyon ve Kalite Yönetimi Sorumlumuz Ü.Aysev GÜÇLÜ ve diğer personelimiz yer aldı. Açılış konuşmasında söz alan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN göreve geldiğimiz günden itibaren Akreditasyon Sisteminin gerektirdiği şekilde hareket etmekteyiz, bundan sonraki faaliyetlerimizi de Akreditasyon Sistemi rehberliğinde gerçekleştirerek üye memnuniyetini daha da yukarı noktalara taşıyacağız dedi.
İki gün süren denetimde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet anlayışı, politikaları, üyeleriyle olan ilişkileri, bilişim alt yapısı gibi konular detaylı bir şekilde incelendi.

• Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB akreditasyon belgesi, yapılan tetkik sonucunda yenilendi.