• 15.10.2018

Bilecik Yaşayan Şehir Müzesinde gerçekleştirilen ''Geleneklerimizi Yaşatıyoruz'' etkinlikleri kapsamındaki dibekte bulgur dövüldü, değirmende geçirildi ve aşure olarak ikram edildi.
Köylü kadınlar ve genç kızların maniler eşliğinde gerçekleştirdiği etkinliğe Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI, Belediye Başkanı Nihat Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü KESKİN, Odamız önceki dönem Başkanı Mefail ATEŞ, belediye birim müdürleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

• Bilecik Yaşayan Şehir Müzesinde gerçekleştirilen ''Geleneklerimizi Yaşatıyoruz'' etkinliklerine katıldık.