• 26.10.2018

Büyük Atatürk’ün milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 95. Yılını coşku, mutluluk ve umutla kutluyoruz.
Ülkemizin aydınlık geleceği için; bugün her günkünden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var; daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.
Bu düşüncelerle, Türk özel sektörü adına Cumhuriyet Bayramının, Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşma azmini ve çabasını, ülkemizin aydınlık geleceği için kendisine görev edinmiş büyük Milletimize kutlu olmasını, ülkemize ve ulusumuza mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum.”

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN'İN " 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI" KUTLAMA MESAJI