• 02.11.2018

Gölpazarı İlçemizde kurulması planlanan Gıda ihtisas OSB ile Yenipazar İlçemizde kurulması planlanan Tarım ve Hayvancılık ihtisas OSB.’nin kurulması planlanan arazilerde Vali Yardımcısı Akın YILMAZ Başkanlığındaki heyet ile yerinde keşif yapıldı.
Keşif gezisinin ardından Yenipazar’da kurulması planlanan Tarım ve Hayvancılık OSB. İle ilgili olarak heyete katılara görüşlerinin alınması maksadı ile Yenipazar Belediye Başkalığında istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantı sonrası Gölpazarı Gıda İhtisas OSB. İle ilgili görüşlerin alınması maksadı ile Gölpazarı Kaymakamlığında; Gölpazarı Kaymakamı İbrahim GÜNEŞ’in makamında istişare toplantısı düzenlendi.
Programlara, Vali Yardımcısı Sn.Akın YILMAZ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hediye İMAN, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet KOCABIÇAK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis NALBANT, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Seda BAYRAKÇI, BEBKA Bilecik İl Koordinatörü Fatih AYDIN, Bilecik Tarım Orman Şube Müdürleri Mikail BABUR, Emrah CELASİN, Bilecik II.OSB. Bölge Müdürü Mustafa ÜNAL, Pazaryeri OSB. Bölge Müdürü Muammer YILDIRIM, TSO Genel Sekreteri Özgür ERDEM katıldı.

• GÖLPAZARI İLÇESİ GIDA İHTİSAS OSB.VE YENİPAZAR İLÇESİ HAYVANCILIK İHTİSAS OSB.'NİN İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILDI