Taşımacılık Sektörü İstişare Toplantısı

• 09.11.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 08 No lu Taşımacılık Meslek Komitesi tarafından organize edilen Taşımacılık Sektörü istişare toplantısı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Toplantıya Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman AYDENİZ, Bilecik TSO Meclis Üyesi Adem AKMAN, 08 No lu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet ŞAHİN, Komite Başkan Yardımcısı Şükrü DEMİRCİ ve ilimizde faaliyet gösteren Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifleri Başkanları katıldı.
Toplantıda taşımacılık sektörünün yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve beklentiler istişare edildi.

• Taşımacılık Sektörü İstişare Toplantısı