• 12.11.2018

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve TSO işbirliğinde yerli tohum üretimini fazlalaştırarak ülke ekonomisine katkı sağlanması amacıyla çiftçilere 6 çeşit buğday tohumu dağıtıldı.

Bilecik İl Tarım Orman Müdürlüğü bahçesinde yapılan buğday dağıtım törenine; Tarım İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, İŞKUR İl müdürü Ayhan TOZAN, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ercan DÜZGÜN, Murat Serhat ÖZTÜRK, TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sabri ÇOBANOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel EMİROĞLU, Meclis Katip Üye Cengiz ÇEVİK, Meclis Üyeleri ; Hakkı AYNUR, İ. Engin ERGİN katıldı.

TSO Başkanı KESKİN “ Ticaret ve Sanayi Odası olarak yerli üretimi arttırma çabasındayız. Meclis üyelerimiz ve Tarım İl Müdürlüğümüzle yaptığımız istişareler sonucunda buğday tohumlarını çiftçilerimize dağıtmayı uygun bulduk. Önümüzdeki yıllarda eğer verimde bir farkındalık elde edebilirsek, Bilecik çiftçisinin tamamını bu tohuma döndürmek için mücadele edeceğiz. Üretimi artırmak bizim için çok önemli bu anlamda çiftçilerimize ve Tarım Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum”dedi .

• BİLECİK TSO TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE ÇİFTÇİLERE TOHUM DAĞITIMI YAPILDI