• 29.11.2018

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Kasım ayı toplantısı Eskişehir'de yapıldı.Toplantıya; Bursa Valisi Yakup Canbolat, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bilecik Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.

Toplantıda, “Milli Teknoloji Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği” ile ilgili il bazında yapılan oturumların sonuçları kurul üyeleri tarafından değerlendirildi. Ayrıca toplantıda 2018 mali destek programlarının değerlendirilmesi yapılırken, 2019 yılının da hazırlıkları görüşüldü. Eskişehir Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali hazırlık çalışmaları hakkındaki görüşlerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

• Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Kasım ayı toplantısı Eskişehir'de yapıldı.