BİLECİK TSO “ İZMİR TRAVEL TURKEY “ FUARINI ZİYARET ETTİ.

  • 10.12.2018
  • BilecikTSO

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuarı Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12.kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Travel Turkey Fuarında açılan Bilecik standı ile diğer Ulusal ve Uluslararası standlar odamız Yönetim kurulu ve Meclis üyeleri tarafından ziyaret edilerek karşılıklı istişareler yapıldı.
‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuarı’na ;Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcıları; Muharrem KAYA, Sabri ÇOBANOĞLU, Yönetim Kurulu Sayman Üye, İsmet KIZILDAĞ, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ersel EMİROĞLU,Harun ÖZTÜRK, Meclis Üyeleri; Adem AKMAN, Berat SUBAŞI, Mehmet ERGÜN, Yüksel GÖKÇEDAĞ katıldı.
Fuarın son günü değerlendirmelerde bulunan Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, “Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Bilecik’in her yönüyle en üst düzeyde dört gün boyunca temsil edilmesi, tarihi, kültürel, doğal, ekonomik ve turistik değerlerinin tüm yönleri ile tanıtılması, Bilecik’in ulusal ve uluslararası turizm pazarına açılma noktasında önemli katkılar sağladı.

Bilecik ve Osmaneli Belediyemiz ile Kalkınma Ajansımızın ortaklığı ile kurulan standımızda ilimize özgü tarihsel, kültürel ve doğal güzelliklerimiz katılımcılar ile buluştu. Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize bu sayede Pazaryeri bozası, ayva, nar ve kabak lokumları ile Osmanlı Meşhur Şerbeti ikram ettik. İlimizin seramiği, taşı ve toprağından yapılan ürünlerini sergiledik.

Diğer yandan çok güzel bir ilgi ile de karşılaştık. Birçok kişi standımıza ilgi ve merakla yaklaştı. Bu anlamda bize bu fırsatı sunan öncelikle Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can’a, Kalkınma Ajansı yetkililerimize ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • BİLECİK TSO “ İZMİR TRAVEL TURKEY “ FUARINI ZİYARET ETTİ.
  • BİLECİK TSO “ İZMİR TRAVEL TURKEY “ FUARINI ZİYARET ETTİ.
  • BİLECİK TSO “ İZMİR TRAVEL TURKEY “ FUARINI ZİYARET ETTİ.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç