• 18.12.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Yolcu ve Yük Taşımacılığı faaliyeti yürüten kooperatiflere yönelik” bilgilendirme semineri düzenlendi.Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Ferhat DAĞ tarafından katılımcılara Kooperatifçilik mevzuatı ve yeni düzenlemeler hakkında bilgi verildi.Programa Ticaret İl Müdürü Şinasi BALTA, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman AYDENİZ, Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet ÜNAL, Bilecik TSO meclis Üyesi ve S.S.Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Adem AKMAN, Bilecik TSO 08 no’lu Meslek Komitesi Başkanı ve İpekyolu Turizm A.Ş. Başkanı Ahmet ŞAHİN, TSO 08 nolu meslek komitesi Başkan Yardımcısı ve Bilecik S.S.Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şükrü DEMİRCİ, Odamız Ticaret Sicil Müdürü Nahit MENTEŞE, ve Odamız üyesi yolcu ve yük taşıyan kooperatiflerin yöneticileri katıldı.

• “Yolcu ve Yük Taşımacılığı faaliyeti yürüten kooperatiflere yönelik” bilgilendirme semineri düzenlendi.