Bilecik Belediye Başkanı Nihat CAN’ı ziyaret ettik

• 19.12.2018

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN ve yönetim kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkanı Nihat CAN’a nezaket ziyaretinde bulundular.Bilecik TSO Başkanı KESKİN; “Bilecik TSO olarak Ülkemizin ve Şehrimizin geleceğine ekonomisine değer katacağımız, gelecek kuşaklara aktarılacak tarihi ve kültürel projelerde Belediyemizin ve tüm kurum kuruluşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.Bilecik Belediye Başkanı Nihat CAN’ın ziyaretinde Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ersel EMİROĞLU, Harun ÖZTÜRK, Orhan ŞİŞMAN yer aldı.

• Bilecik Belediye Başkanı Nihat CAN’ı ziyaret ettik