CHP İl Başkanlığı Odamızı ziyaret etti.

• 09.01.2019

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekilimiz Yaşar TÜZÜN, CHP Eskişehir Milletvekili Utku ÇAKIR ÖZER, CHP İl Başkanı Metin YAŞAR, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih ŞAHİN, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin ÇALIŞKAN, TSO Başkanı Şükrü KESKİN ve TSO Meclis Başkanı Erdal ERŞAN’ı ziyaret etti.Ziyarette karşılıklı olarak İlimiz ve Ülke ekonomisi üzerine sohbet edilerek yeni düzenlenen Meclis Toplantı salonumuz ile Odamız gezildi. Meclis Üyeleri; Cengiz ÇEVİK, Hakkı AYNUR, İlhan KARAÇAYIR ve Ticaret Sicil Müdürü Nahit MENTEŞE ile Odamız Genel Sekreteri Özgür ERDEM ziyarette yer aldı.TSO Başkanı Şükrü KESKİN, TSO Meclis Başkanı Erdal ERŞAN, ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

• CHP İl Başkanlığı Odamızı ziyaret etti.