• 18.01.2019

Bilecik TSO İNŞAAT KOMİTESİ tarafından yeni yürürlüğe giren Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin görüşüldüğü istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Bilecik TSO meclis üyeleri Bahattin ÜSTÜN, Ercan ÖZTÜRK, Abdülselam AĞDAĞ, Yüksel GÖKÇEDAĞ ve Cengiz ÇEVİK, Bilecik Mimarlar Odası yöneticileri Didem MEAN ve Ufuk AYKAÇ, Bilecik Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet YAĞIZ, Bilecik TSO İnşaat Komitesi üyeleri İsmail Ercan BUZCU ve Selçuk BEGEÇ, ilimizde faaliyet gösteren yapı denetim firmaları yetkilileri ve Bilecik TSO üyeleri katıldı. Toplantıda yapı denetim uygulamalarında meydana gelen değişiklikler ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların yeni yönetmelik kapsamında dikkat etmeleri gereken hususlar istişare edildi. Mimarlar Odası yetkilileri ve Yapı Denetim firmalarının yetkilileri tarafından yeni yönetmelik hakkında bilgiler verildi.

• Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin görüşüldüğü istişare toplantısı düzenlendi