TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri Bilecik TSO' da yapıldı

• 08.03.2019

TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına Ertan ONUR, Başkan Yardımcılıklarına Habil ÇIRAK ve Özcan KURUOĞLU seçildi.TOBB. Bilecik İl Genç Girişimciler Komitesi'nde; Ertan ONUR (GGK Başkanı), Başkan Yardımcıları, Habil ÇIRAK ve Özcan KURUOĞLU, Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri; Mehmet Salih ÇELİK, Mahmut ÇELİK, Onur ARSLAN, Tugay TOPRAK, Berat SUBAŞI, Fatih BALABAN, Alper MANAVOĞLU, Sabri ÇOBANOĞLU, Eren ÇAĞLAR, Halil İbrahim ŞİŞMAN, Osman VARLİ, Tolga TORUN yer aldı.

• TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri Bilecik TSO' da yapıldı