AK Parti Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI Odamızı ziyaret etti.

• 06.05.2019

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, AK Parti İlçe Başkanı Nail ÖZTÜRK, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur KARAMAN Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN’i makamında ziyaret etti.Karşılıklı görüş alış verişi ile başlayan ziyarette önce Bakanlıkça onaylanarak tüzel kişilik kazan 3.Organize Sanayi Bölgesi protokolü ile İlimizin ekonomik ve sosyal gelişimi anlamında atılması gereken adımlar istişare edildi. Ayrıca ilimizde öğrenim gören üniversite öğrencilerinin yaz aylarında şehrimizde kalmalarını sağlayacak Sosyal Çalışma Proğramı hakkında istişarelerde bulunuldu. Bilecik TSO yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilimizin gelişimi adına birlikte çalışmanın önemini vurguladı. İlimizin önemli dinamikleri olan STK’lar , meslek kuruluşları,bürokratlar ve siyasetçiler arasında bu tarz toplantıların düzenlenmesinin önemine değindiler.

• AK Parti Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI Odamızı ziyaret etti.